Bert Brunekreef

Primære faneblade

Brunekreefs billede
Bert Brunekreef
Professor, ph.d. i epidemiologi
Utrecht University
Arbejdsområde: 
Medlem af Advisory Board

Bert Brunekreef er direktør for Institute for Risk Assessment Sciences på Utrecht Universitet. Bert Brunekreef oprettede i 2005 instituttet, hvis mål er at udbyde uddannelse og forskning i de sundhedsrisici, der findes for eksponering over for potentielt skadelige stoffer i miljøet, på arbejdspladsen og gennem fødekæden.

Bert Brunekreef fungerer som konsulent i spørgsmål, der beskæftiger sig med sundhed og miljø og er foregangsmand ved en række tiltag for at nedbringe luftforureningen. I sin forskning har han medvirket til at påvise, at fugtige boliger angrebet af skimmelsvampe markant øger risikoen for astma hos børn. Endvidere deltager Bert Brunekreef i arbejdet med at sætte normer for niveauet af luftbårne fine partikler.

Utrecht logo

Bert Brunekreef er direktør for Institute for Risk Assessment Sciences på Utrecht Universitet. Bert Brunekreef oprettede i 2005 instituttet, hvis mål er at udbyde uddannelse og forskning i de sundhedsrisici, der findes for eksponering overfor potentielt skadelige stoffer i miljøet, på arbejdspladsen og gennem fødekæden.

Bert Brunekreef fungerer som konsulent i spørgsmål, der beskæftiger sig med sundhed og miljø og er foregangsmand ved en række tiltag for at nedbringe luftforureningen. I din forskning har han medvirket til at påvise, at fugtige boliger angrebet af skimmelsvampe markant øger risikoen for astma hos børn. Endvidere deltager Bert Brunekreef i arbejdet med at sætte normer for niveauet af luftbårne fine partikler.

Utrecht logo

Kontakt

Log ind eller opret en brugerprofil for at skrive til Brunekreef.